NE DEDİLER?

Mor iğne dağıttığımızı görenler, duyanlar, blogumuza girenler, bizi televizyonda izleyenler ne dediler?

İşte tepkilerden bazı örnekler:


'Ya tetanos olursa'

kerime :
sevgili mor iğneciler, iğneleriniz gerçekten hem taşıması kolay hemde caydırıcı, ancak benim bir kaygım var, ben yanımda taşıdğım iğneyi otobüste bana göz süzen erkeğe nasıl ulaşıp batıracağım, yanımda olsa çok kolay, kim vurduya gider de uzaktan biraz zor olabilir, acaba püskürtmeli bir tacizsavar icatınız var mı, ayrıca eğer batırdığımkişi şikayetçi olursa bu alet kesici delici aletlerle adam yaralamaya girer mi girmez mi, bunun için ceza alma durumumuz olur mu,bir sorum daha var, bu memlekette devlet tetanoz aşısını zorunlu tutmuyor, herkesin tetanos aşısı yok, eğer batırdığım tacizci tetanoz olur ve ölürse sorumlu ben mi olurum devlet mi,son sorum şudur, istanbulda yaşamıyorum, bu mor iğneye ulaşabileceğim anadoluda başka şubeleriniz varmı, başarılarınızın devamını dilerim,

25 Şubat

'neden sadece cuma aksamları?'

. :
mor iğnecileri sonuna kadar destekliyorum!az önce bi haber programında bu siteyi gördüm, komşu bloğa bi uğrayayım dedim (:ancak neden sadece cuma gaksamları 8-10 saatleri arasında iğne dağıtımı olduğunu anlayamadım. günün 2saati, haftanın bi gnü yerine bkaç gn bkaç saat hatta belli noktalarınız olsa merkezi alanlarda, ve size ulaşıp insanlar bu iğneleri alabilse. Bence çok daha geniş bi alana ulaşabilmiş, bu sayede de sesinizi daha iyi duyurabilmiş olurdunuz. ; )

27 Ocak
.........

'marksist değilsiniz...ama olsun'

İyinet Webmaster Forumu 2008 Seo Yarışması:
marksist değilsiniz...ama olsun nasılsa siz de Marksizm'in içine dahil olursunuz...neyse canım, hiç biri olmaz aslında..ne marksizm'e ne de marksizm'in kenarından geçemezsiniz.ama iyi niyetli insanlarsınız..başarılar diliyorum :) bir kızıl iğne'ci :)

11 Şubat
............

'geceleri de sokakları da istiyoruz'

nanick:
geceleri de sokakları da istiyoruz!!!http://feminist.blogcu.com/

15 Ocak
.............

'bütün dünyanin ezilenleri birleşin'

Merhaba
Duyurumlarınızı web sayfamda paylaşıyorum.
http://groups.yahoo.com/group/komunistbirlik/
bütün dünyanin ezilenleri birleşin.
Saygılarımla,

10 Şubat
............

tebrik ve destek

Sevgili Moriğne üyeleri öncelikle girişimlerinizden dolayı hepinizi kalpten tebrik ediyorum. Bo sabah HaberTürk kanalında serettikten sonra en azından sizinle aynı düşünceleri paylaştıgımı bilmeniz için mail atmak gereği hissettim. Özet olarak söylemek istediğim şu; ben de erkeğim ve tüm erkeklerin sapık olmadığını da unutmayın lütfen. Bunun dısında benim sizin için yapabileceğim bir sey olursa her türlü isteklerinizi iletirseniz sevinirim.

27 Ocak
................

'Ankara'da birileri var mi?'

Selam!
Blogunuzu okudum, cok hosuma gitti, bir kadin olarak tacize karsi ses cikarmaya hatta igneleyerek ses cikartmaya bende varim!
Ankara'da birileri var mi aranızdan?

18 Ocak

2 yorum:

kerime dedi ki...

sevgili mor iğneciler,iğneleriniz gerçekten hem taşıması kolay hemde caydırıcı,ancak benim bir kaygım var,ben yanımda taşıdğım iğneyi otobüste bana göz süzen erkeğe nasıl ulaşıp batıracağım,yanımda olsa çok kolay,kim vurduya giderde uzaktan biraz zor olabilir,acaba püskürtmeli bir tacizsavar icatınız var mı,ayrıca eğer batırdığımkişi şikayetçi olursa bu alet kesici delici aletlerle adam yaralamaya girer mi girmez mi,bunun için ceza alma durumumuz olur mu,bir sorum daha var,bu memlekette devlet tetanoz aşısını zorunlu tutmuyor, herkesin tetanos aşısı yok,eğer batırdığım tacizci tetanoz olur ve ölürse sorumlu ben mi olurum devlet mi,son sorum şudur,istanbulda yaşamıyorum,bu mor iğneye ulaşabileceğim anadoluda başka şubeleriniz varmı,başarılarınızın devamını dilerim,kerime,

Psikolog81 dedi ki...

Merhaba,
ben Almanya´da Darmstadt Teknik Üniversitesinde Psikoloji ögrencisiyim. Bitirme Tezim icin Türkiye´de bir arastirma yapmaliyim. Arastirmamin Konusu Stalking, yani Tükce deyimiyle takip ve taciz durumlari. Arastirmam Magdur kisilere yönelik olup anonüm yürütülmektedir. Bir internet sayfam mevcut ve anket internet üzerinden doldurulacaktir. Sizden ricam var, bana magdur kisilere ulasmam konusunda yardimci olabilirmisiniz? Kendim Almanya´da yasiyorum bu nedenle isim birazdaha zor. Bircok internet sayfasinda reklam vermis olmama ragmen cok az kisi basvurdu. Anladigim kadariyla cogusu cekiniyor. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Internet sayfam:
www.takip-taciz-magdurlari.com

Tesekkürler.

saygilarimla
Veli Sanli
E-Mail: v.sanli@hotmail.de